Mým horolezcům

20.01.2013 14:16

  Přátelé, chci na vás netradičně v souvislosti s aktuální volbou prezidenta apelovat. Nemám ve zvyku takto přes web oslovovat lezeckou veřejnost, dělám to dnes poprvé. Ovšem aktuální přiostřující se situace kolem prezidentské volby mě prostě donutila naše stránky vyjímečně takto využít.

  Doufám, že alespoň mírně uvažující lidé vidí ten laciný populismus Miloše Zemana, kterým si získává k sobě příznivce. Těmto příznivcům lahodí jeho hraný projev, jež hýří "samým vtipem" a "velkými moudry". Je to právě způsob mluvy, který oslovuje jeho voliče, těm pak evidentně imponuje tedy forma vystupování a nikoli jeho obsah. Když si pustím dokument o "slavné" opoziční smlouvě a uvědomím čeho všeho je Miloš Zeman schopen, zmocní se mě hluboká deprese při pomyšlení, že tento člověk by se stal nejvyšším státním představitelem s pravomocemi ovlivňovat mnohé. Zeman, napojen na různé vlivné mocenské skupiny u nás, mě přímo děsí. Prosím vás, mí horolezci, nenechte otočit Čechy směrem k mrazivému východu, do náručí velkého Vladimira (Putina). Ano, samozřejmě, Rusové o nás neztratili zájem ani trochu a s Milošem na hradě jim u nás pokvete tolik pšenky, že nebudou stačit všechny sýpky v zemi.

  Prosím tě, národe, cožpak si nepamatuješ, kterak Miloš Zeman s Vaškem Klausem v době opoziční smlouvy vyměnili dozorčí rady ve VŠECH významných podnicích v Čechách, aby právě oni tam měli své lidi a mohli tak ovlivňovat prakticky všechno dle hesla "já na bráchu, brácha na mě". Obyčejný člověk byl v tomto rozložení sil až na posledním místě, pochopitelně, na něj prostě nezbylo místo. MZ není zástupcem voličů, ale mocenských skupin, je v podstatě loutkou v jejích rukou.

  A proto lezci svobodného ducha a mysli, dejte hlas normálnímu chlapovi, našemu Karlovi.

                                                                                                                                  Karle zdar Hlucháč.

ps:https://www.youtube.com/watch?v=I3ssx8Qxao0

https://www.youtube.com/watch?v=2SugRuZC4Mo

https://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/vladimir-just.php?itemid=18763
https://www.youtube.com/watch?v=rk4TfZHxVfI

Zpět