DŘEVĚŇÁK 2018 - propozice, pozvánka

04.06.2018 11:07

DŘEVĚNÝ MUŽ 36. ROČNÍK 2018

 

Vážení přátelé sportu, triatlonu obzvláště,

 

již 36. rokem si Vás dovolujeme pozvat na tradiční sportovní akci „DŘEVĚNÝ MUŽ“.

 

Datum konání :         sobota   30. 6. 2018

Prezence:                   od 7:10 hod. na startu u malého písečáku v Příšovicích ( Ploukonicích)

Start:                          8:00 hod.

Startovné:                 200,- Kč

 

Plavání (1 km) opět proběhne na malém písečáku v Příšovicích (Ploukonicích).

Cyklistický okruh (celkem 108 km) po trase Doubrava, Žďár, Zakopaná, Branžež, Kněžmost, Boseň, Zásadka, Dneboh, Olšina, Doubrava se jede čtyřikrát. Cíl je na louce za autokempem v Příhrazích.

CYKLISTICKÁ PŘILBA POVINNÁ!

Běh (12 km) po žluté turistické značce z autokempu v Příhrazích do Žehrova, Skokov až na rozcestí pod Vyskeří a zpět. Na 4. a 8. km je závodníkům k dispozici občerstvovací stanice.             

Měření času: Časový limit je 10 hodin.

 

Přijeďte změřit své síly s ostatními účastníky nebo si jen užijte hezký den strávený sportem v příjemném prostředí Českého ráje. Každý si u nás najde to své.

 

S úctou

Organizační tým

 

DĚKUJEME NAŠIM SPONZORŮM:

město Mnichovo Hradiště ROMAN VIŠNOVSKÝ CYKLOSERVIS KAFKA  KIWI SVĚT MAP A PRŮVODCŮ   RYHOTERM  KAREL POHANKA  FOTO VOPAT  PROFSVAR   TRUKO  Šťáva – MAMMUT  PIVOVAR SVIJANY  DENTANELA s.r.o.   AUTO COMERCIA s.r.o.  KAREL ŘEHÁK  HLS CZECH s.r.o.  OCŮN  KH Sport  Anitas s.r.o. NEV-DAMA LIBOR NOVÁK ,  Dřevo obchod Doležal

 

Triatlon se koná za plného silničního provozu a každý se jej účastní na vlastní nebezpečí. Účastníci jsou povinni dodržovat pravidla silničního provozu, pokyny policie a pořadatelů. Účastník nese veškerou odpovědnost za škodu na zdraví a majetku, které vznikne jemu, pořadateli nebo třetím osobám při triatlonu. Doporučujeme lékařskou prohlídku a individuální pojištění.

Triatlon se koná v CHKO Český ráj a proto prosíme o maximální ohleduplnost k přírodě.

 

 

Zpět